miercuri, 22 noiembrie 2017

New - Melkior holo

Buna seara fete dragi.
Stiu ca sunt in urma cu noutățile, sunt convinsă de faptul că multe dintre voi știați sau ati aflat deja, dar Melkior a lansat in aceasta dimineata, la ora 10, alaturi de o minunara gama de farduri (pigmenti) si o nouă gamă de lacuri de unghii (holografice).
Eu am avut minunata plăcere să pot testa astăzi una dintre ele si anume pe cea albastră- Holografice.


Astăzi  au fost lansate 5 nuante perlate de oja care se gasesc atat in sticluta de 15ml, cat si in sticluta de voiaj, de 4,5ml. Fiecare sticluta are o forma ergonomica, sistem auto de curatare a sticlei si este prevazuta cu pensula lata pentru aplicare rapida.

Nu stati pe ganduri, alegeti culoarea sau culorile preferata de Oja Perlata Holografica Melkior:
HOLOGRAPINK (ref.21321; 21755)
HOLOGRABLUE (ref.21322; 21756)
HOLOGRAMIST (ref.21323; 21757)
MAGIC DUST (ref.21326; 21772)
FAIRY LIGHTS (ref.21327; 21773)

Si pentru ca numaratoarea inversa a inceput si deja facem planuri pentru Craciun si Revelion, acesta este un moment prielnic sa alegiti tot ce straluceste pentru look-ul tau. Bucura-te de sezonul sarbatorilor de iarna, fiti alaturi de cei dragi, pregatiti-le cadouri inspirate si intrati in atmosfera molipsitoare a zilelelor premergatoare marilor sarbatori de sfarsit de an.

Orice oja din colectia Holografic va aduce sclipiri de poveste pe unghiile voastre. Iata de ce oja perlata holografica este cea mai buna alegere atat pentru noi, cat si pentru cei dragi:
Este spectaculoasa si prezinta un efect holografic inedit.
Noua Oja Melkior contine particule perlate foarte fine care capata, in lumina, diferite reflexii.
Prezinta rezistenta.
Asigura acoperire foarte buna.
Prezinta uscare rapida.
Noua oja holografica se gaseste in culori moderne, in tendinte.
Este mai pigmentate si confera mai multa stralucire.

Acum, manichiura ta va fi fascinant de frumoasa si atragatoare, cu diferite reflexii –noua oja Melkior este perfecta pentru zilele in care trebuie sa impresionezi si sa stralucesti.

De asemenea, are o bună putere de acoperire, se aplica uniform, nu lasa urme inestetice, se usucă foarte repede si are o rezistență excelentă.
Ce părere aveți despre aceste lacuri de unghii , va tentează?
Va pup si va doresc o seara minunata!

4 comentarii:

  1. Toata colecti e absolut superba :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa-mi cumpar si eu o oja din colectia asta. Mi-am facut un obicei si la fiecare revelion din ultimii ani am avut o manichiura super sclipicioada.

    RăspundețiȘtergere

Creative nails collab - Something masculine

Buna ziua, fete dragi. Tema de astazi - something  masculine , ne aduce in prim plan barbatii. Fie ei partenerii nostrii, prieteni , rude...